سلام امیر عزیز بی زحمت پخ رو چک کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک مشکلات بسته بود به همین خاطر اینجا مطرح میکنم
از وقتی ساعت انجمن که قبلا برای مدتی نیم ساعت عقب بود درست شده یه مشکل جدید اضافه شده
آخرین ارسالی ها و ارسال های امروز از کار افتادن و فقط این پیغام را نشان میدن
اگر ممکنه لطفا رسیدگی کن امیر جان
![]()
من چک کردم مشکل نداره آخرین ارسالها رو از اینجا چند بار نمیشه دید صفحه اول انجمن آخرین ارسلها داره و خودش هم آپدیت میشه
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.این ارور چه مشکلیه که سایت رو برای من بالا نمیاره از دیروز.چندبار باید رفرش بزنم تا به زور باز بشه
امیر جان سایت ***** شده لطفا آدرس جدید بدید
سلام آقا امیر خوبی. میشه لطف کنی آیکون سایت رو واسه بوکمارک کردن سایت فعال کنی؟ قبلا وقتی سایت رو بوکمارک میکردم لوگوی نارنجی رنگ موزیک باران روش بود الان بیشتر از یه ساله آیکون نداره و لوگوی کره زمین نشون میده. پیجهای انجمن رو که بوکمارک میکنم لوگوی انجمن روشون هست ولی خود سایت هیچ آیکونی نداره . البته این آیکون فقط واسه بوکمارک نیست داخل تب هم واسه هر پیجی نشون میده. حس خیلی خوبی میده وقتی سایت رو باز میکنی لوگوش اون گوشه تب هست . الان فقط کره زمین نشون میده چون آیکون تعریف نشده براش . ممنون میشم اگه لطف کنی درستش کنی![]()
ویرایش توسط farzadbaran : 10-27-2020 در ساعت 03:40 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)